Atklātas jaunas detaļas par Lauri Zaubi, kurš pazuda Jaunagda naktī

 

Jaunā gada naktī no svinību vietas aizgāja 23 gadus vecais Lauris Zaube, taču līdz šim brīdim viņš nav atradies vai atrasts. Organizācija “Bezvests.lv” sniedz informāciju par Laura meklēšanas pasākumiem.

 

Svētdien organizācija Bezvests.lv rīkoja meklēšanas misiju, pārbaudot vairākas ūdenstilpes ar speciālu zemūdens aprīkojumu dažādos veidos, lai atrastu Lauri Zaubi.

Lauris Zaube vēl aizvien nav atrasts, un meklēšanas darbi turpinās.

“Šajā dienā laiks bija ļoti auksts. Pateicība visiem brīvprātīgajiem, kuri atrada laiku un spēku – ir grūti pavadīt vairākas stundas zem debess šādās zemā temperatūrā.”

 

Organizācija izsaka pateicību teritorijas īpašniekam par viņa sadarbību un atsaucību.

Mēdijos jau ir ziņots, ka 23 gadus vecais Lauris Zaube Jaunā gada naktī pazuda no svinību vietas.

Laura brālis Māris stāsta par tuvinieka gaitām, ko izdevies fiksēt gadumijā. Mēģināts izsekot brāļa telefona navigācijai.

 

Māris stāsta, ka 1. janvārī plkst. 3.30 viņa brāļa navigācija pēkšņi pazuda. Pēdējā zināmā vieta bija uz dambja – vienā pusē bija Lielupe, otrā – grāvis, un pa vidu – dambis. Aptuveni 50 metru attālumā atradās māja. Brāļa telefons bija izslēgts, un viņu nevarēja sazvanīt.

“Plkst. 4 draugi devās viņu meklēt, kas bija apmēram pusstundu pēc lokācijas zuduma. Diemžēl vairāk informācijas nav. Jaka bija palikusi viesu namā,” stāsta Laura brālis.

 

 

Pēc iziešanas no pasākuma visticamāk, ka puisis devies Gātciema virzienā, un viņa pēdējā zināmā atrašanās vieta ir reģistrēta pie dambja.

Likumsargi lūdz atsaukties cilvēkus, kuri bija Jaunā gada sagaidīšanas pasākumā viesu namā “Pēterstraupes” un kuriem ir pieejami attēli vai video, kur redzams Lauris Zaube.

 

Informāciju aicinām sūtīt uz e-pastu: [email protected], precīzi norādot attēla vai video uzņemšanas laiku un kontaktinformāciju, lai likumsargi varētu sazināties nepieciešamības gadījumā. Tāpat aicinām ziņot, ja jums ir pieejama kāda būtiska informācija saistībā ar meklēšanu. Likumsargi var sazvanīt pa tālruni: 67086678 vai izsaucot 110.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment